Newbornshoot | Nina

Tijdens een newbornshoot ben ik me ervan bewust dat jij je kostbaarste bezit aan mij toevertrouwd. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je weet hoe de foto’s er ongeveer uitzien. Jij als ouder hebt inspraak over de kleuren en materialen die ik gebruik. Daarom plannen we altijd een belafspraak in om voorafgaand aan de newbornshoot kennis te maken, de kleuren te bepalen en te overleggen welke beelden jouw het meest aanspreken.

Nina kwam samen met haar ouders en haar grote zus Fay naar mijn studio in Amersfoort. Fay had ik twee jaar geleden ook vastgelegd tijdens een newbornshoot. Bijzonder hoeveel deze meiden op elkaar leken. Mooi om te zien hoe lief Fay voor haar kleine zus was. Na Nina bewonderd te hebben is ze uitgekleed en kreeg ze nog even een voeding om met een verzadigde buik in slaap te vallen. Sommige kindjes hebben daar best even de tijd voor nodig, zo ook Nina. Maar foto’s van een wakker kindje zijn ook mooi!

Voor mij maakt het niets uit als je kindje niet gelijk slaapt. Sowieso plan ik een newbornshoot altijd ruim in zodat ik relaxt ben en alle tijd heb om te fotograferen.

Hieronder zie je een selectie van de beelden. Leuk als je een reactie achter laat!

Nina baby shoot
babyfotograaf, babystoot
newbornfotograaf Amersfoort Vathorst
newbornshoot amersfoort newbornfotograaf studio
gestylde newbornshoot
Newbornshoot zusjefoto
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Boek nu je shoot!

SUBMIT

Je formulier is succesvol doorgestuurd, dank je wel! Binnen 48 uur ontvang je een reactie van mij! groetjes Sifra > Every day i love you more! Helaas is je formulier niet succesvol doorgestuurd naar Every day i love you more! Probeer het nogmaals of stuur een mail naar info@everydayiloveyoumore.nl